Reduktor presioni Minipress

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

ITAP

Reduktor presioni Minipress

  • Funksionimi i kompensuar i pistonit.
  • Fijet femërore/femërore.
  • Trupi prej bronzi i nikeluar.
  • Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: 0°C, 80°C.
  • Presioni maksimal i hyrjes: 15 bar.
  • Presioni i daljes mund të rregullohet midis 1 dhe 4 bar.
  • Pararregullimi i fabrikës 3 bar.
  • Fijet: ISO 228 (ekuivalente me DIN EN ISO 228 dhe BS EN ISO 228).

KODI:

KODI:00119

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!