Rekuperator nxehtesie GHOST

Oerre

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KODI:

KODI:30817

Cmimi:

Çmimi i rregullt 30,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 30,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

OERRE

Rekuperator nxehtesie GHOST

Vecorite

 • Strehimi i motorit i vendosur brenda murit pas shkëmbyesit të nxehtësisë për ta bërë produktin shumë të heshtur (vetëm 160).
 • Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë (deri në 93%) prej materiali qeramik.
 • Bërë me jetëgjatësi, materiale të cilësisë së lartë, me dizajn elegant.
 • Mbulesa e përparme në ABS.
 • Sistemi i hapjes me anim të panelit të përparmë për të parandaluar hyrjen e ajrit kur ventilatori është i fikur.
 • Grilë e jashtme e bërë nga ABS e projektuar posaçërisht për të reduktuar zhurmën e jashtme.
 • Gjatësia standarde e kanalit 500 mm. Gjatësia 700 mm në dispozicion sipas kërkesës
 • Thellësia minimale e murit 250 mm për 160 dhe 200 mm për thellësinë maksimale të murit 100 - 3 mt (2,5 mt në rastin e kurbës 90°)
 • Motoçikletë me kushineta DC, pa furça me komutim elektronik.
 • Jetë e gjatë dhe konsum i ulët i energjisë.
 • Pastrim dhe mirëmbajtje e lehtë.
 • Filtër i dyfishtë pluhuri, i larë dhe i lehtë për t'u aksesuar
 • Shkalla e mbrojtjes IPX4.
 • Treguesi LED për funksionet dhe pastrimin e filtrit.
 • Sensorët e lagështisë dhe të muzgut (versionet aktive dhe me valë)
 • Funksioni i vendosur i fundit ruhet dhe rikthehet automatikisht në rast të ndërprerjes së furnizimit me energji elektrike.
 • Tapa për tubacionet në rast të instalimit të ardhshëm në kantier.
 • Nuk kërkohet kullimi i kondensimit
 • Gama e temperaturës së punës: - 30°C + 50°C

Versionet

Karakteristikat kryesore teknike të versionit ACTIVE:

 • Lidhja me tela midis njësive:
 • Telekomanda me ekran (aksesori shitet veçmas)
 • Sensorë të integruar të lagështisë dhe muzgut të cilët lejojnë disa mënyra funksionimi automatik (shih telekomandën)
 • Deri në 16 njësi që komunikojnë në sekuencë në të njëjtin sistem në modalitetin master/slave, përmes konfigurimit të lehtë të ndërprerësve të zhytjes
 • 3 shpejtësi të rregullueshme (plus versioni i natës)

Karakteristikat kryesore teknike të versionit WIRELESS:

 • Lidhja me valë midis njësive:
 • Telekomanda me ekran (aksesori shitet veçmas)
 • Sensorë të integruar të lagështisë dhe muzgut të cilët lejojnë disa mënyra funksionimi automatik (shih telekomandën)
 • Deri në 16 njësi që komunikojnë në sekuencë në të njëjtin sistem në modalitetin master/slave, përmes konfigurimit të lehtë të ndërprerësve të zhytjes
 • 3 shpejtësi të rregullueshme (plus versioni i natës)
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!