Rekuperator nxehtesie TEMPERO ECO

Oerre

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KODI:

KODI:30819

Cmimi:

Çmimi i rregullt 30,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 30,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

OERRE

Rekuperator nxehtesie TEMPERO ECO 160 CERAM 2.0 ACTIVE

Vecorite

 • Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë (deri në 93%) prej materiali qeramik.
 • Materiale rezistente, me cilësi të lartë dhe estetikisht të këndshme.
 • Mbulesa e përparme në ABS.
 • Damperi mbyllës, parandalon hyrjen e ajrit të padëshiruar kur produkti është i fikur.
 • Gjatësia standarde e tubit 500 mm, tubi 700 mm i disponueshëm sipas kërkesës.
 • Thellësia minimale e murit 200 mm – thellësia maksimale 3 m (2,5 m nëse ka kurbë 90°).
 • Motori i ventilatorit pa furçë DC me elektronikë kontrolli në kushinetat e topit.
 • Konsum i reduktuar dhe jetëgjatësi.
 • Thjeshtësia e mirëmbajtjes dhe pastrimit.
 • Filtër pluhuri i dyfishtë i larë dhe lehtësisht i aksesueshëm.
 • Vlerësimi i mbrojtjes IPX4.
 • Treguesit vizualë LED për marrjen e komandave dhe filtrat e pastrimit.
 • Sensori i lagështisë dhe muzgut (versionet aktive dhe me valë).
 • Funksioni i grupit të fundit ruhet dhe rikthehet automatikisht në rast të ndërprerjes së energjisë.
 • Nuk ka nevojë për kullim të kondensatës.
 • Temperatura e funksionimit: - 30°C + 50°C.
 • E disponueshme në versionet: TEMPERO ECO 2.0 BASE (versioni bazë) - TEMPERO ECO 2.0 ACTIVE (lidhje me kabllo midis njësive) - TEMPERO ECO 2.0 WIRELESS (lidhje me valë).
 • Mundësia e zëvendësimit të filtrit standard me filtra opsionalë (vetëm Ø160).

Versioni Active është i pajisur me:

 • Komunikimi kabllor ndërmjet njësive;
 • Telekomanda (aksesori shitet veçmas);
 • Sensori i integruar i lagështisë dhe muzgut, të cilët lejojnë mënyra të ndryshme funksionimi automatik (shih telekomandën);
 • Mundësia e menaxhimit deri në 16 njësi brenda një sistemi në modalitetin master/slave, me konfigurim të thjeshtë nëpërmjet ndërprerësve të zhytjes;
 • 3 shpejtësi të rregullueshme (plus funksioni i natës).
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!