Rregullator gazi

Cavagna

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Cavagna

Rregullator gazi

ID - Type 738

Rregullatorët e presionit për gazin e lëngshëm të naftës ( LPG ) tipi 738 nga marka evropiane Cavagna Group përdoren gjerësisht në instalimet shtëpiake dhe komerciale. Objektivi i këtyre rregullatorëve është të zvogëlojë presionin e hyrjes së gazit nga një maksimum prej 16 bar në një vlerë të dëshiruar të presionit të daljes prej 30÷50 mbar (në varësi të rregullatorit).

Rregullatorët  e tipit 738 për gazin propan-butan vijnë me një valvul për lehtësimin e presionit (SVR), një sistem sigurie i krijuar për të parandaluar rrjedhjet e gazit në presione më të mëdha se presioni maksimal i lejuar i pajisjes së djegies. Sistemi funksionon duke shkarkuar presionin e tepërt që ekziston në instalim nga jashtë.

KODI:

KODI:06976

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!