Rregullator gazi

Cavagna

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Cavagna

Rregullator gazi PU 40-300mbar 8-35kg

  • Reduktues gazi me rregullues të presionit të daljes për metan, propan, butan, ajër të kompresuar dhe gazra të tjerë jo agresivë.
  • Kjo është kutia e ingranazhit të fazës së dytë.
  • Reduktuesi duhet të instalohet pas reduktuesit të presionit të lartë.
  • Presioni në hyrje: 0,45-3,9 bar
  • Presioni në dalje: 40-300 mbar
  • Gama e temperaturës së funksionimit: nga -20С° në +60С°
  • Kapaciteti: deri në 35 kg/h (15 m3/h)
  • Lidhja I/O: 3/8"x3/4"
  • Pesha: 1500 g

ID - Type 992

KODI:

KODI:06995

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!