Rregullator gazi me manometer

Cavagna

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Cavagna

Rregullator gazi PL 4bar 6-10kg me manometer

Manometer 0-4 bar

Rregullatori i presionit të gazit me matës presioni Cavagna Group është krijuar për të reduktuar dhe rregulluar presionin e gazit që vjen nga cilindri dhe për të ruajtur automatikisht nivelin e kërkuar të presionit të punës së gazit.

Specifikimet:

  • Lloji i gazit-propan
  • Presioni maksimal i funksionimit - 1,6 MPa
  • Kapaciteti maksimal-7,476 m³/H
  • Lidhja e hyrjes-W21.8x1/14lh
  • Lidhja e daljes - 10 mm
  • Sasia e matësit të presionit-1 PC
  • Presioni i hyrjes - 16 bar

ID - Type 912

KODI:

KODI:06990

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!