Saracineske hollandeze blu

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

ITAP

Saracineske hollandeze blu

  • Fijet mashkullore/femërore.
  • T doreze prej alumini.
  • Trupi prej bronzi i nikeluar.
  • Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 150°C në mungesë të avullit.
  • Fijet: ISO 228 (ekuivalente me DIN EN ISO 228 dhe BS EN ISO 228).

KODI:

KODI:14264

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!