Saracineske me sfere jeshile DVGW

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Itap

Saracineske me sfere jeshile DVGW

Valvula topale ekologjike në përputhje me rregulloren e re evropiane për ujin e pijshëm.
E pajisur me një top të krijuar për të shmangur ngecjen e ujit dhe përhapjen eventuale të baktereve brenda valvulës.

  • Fijet mashkull/femër.
  • Dorezë e sheshtë me levë prej çeliku të rreshtuar.
  • Trupi prej bronzi i nikeluar.
  • Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 150°C në mungesë të avullit.
  • Fijet femërore: ISO 7/1 Rp paralele (ekuivalente me DIN EN 10226-1 dhe BS EN 10226-1).
  • Fijet mashkullore ISO 7/1 R janë konike (ekuivalente me DIN EN 10226-1 dhe BS EN 10226-1).

KODI:

KODI:30158

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!