Saracineske termorregulluese për radiatorë 1/2" e drejtë

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Caleffi

Saracineske termorregulluese për radiatorë 1/2" e drejtë

Valvula radiatori e konvertueshme e pajisur për kokat e kontrollit termostatik dhe aktivizuesin termoelektrik.

  • Version i drejtë.
  • Për tubacione çeliku.

Te dhenat teknike:

  • Presioni maksimal i punës: 10 bar
  • Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
  • Përfundimi: krom
  • Materiali: bronzi

ID - 402402

KODI:

KODI:12168

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!