Sauna AURA

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Treesse

Sauna AURA

Instalim kendor n.7 me dy xhama

Bredh me komande dixhitale dhe ndricim LED

Permasat - 200 x 200 cm

KODI:

KODI:25081

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!