Sauna KAYU

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Treesse

Sauna KAYU

Instalim kendor n.7 me veshje Hemlock

Komande dixhitale dhe ndricim LED

Permasat 140 x 120 cm

KODI:

KODI:25082

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!