Set izolimi akustik per WC/Bide sospezo

Fixeco

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Fixeco

Set izolimi akustik per WC/Bide sospezo

Material izolues i bërë nga polietileni i zgjeruar me strukturë qelizore të mbyllur, i ndërlidhur nga rrezatimi. Për instalime moderne.
Izolon pajisjen sanitare nga kontakti i drejtpërdrejtë me mbulesën dhe kompenson devijimet e pllakave në produkt.
Gjate fazes se montimit eviton mundesine e prishjes, prerjes ose thyerjes se sanitares dhe mbuleses.
Redukton formimin e kondensimit në smaltin e pajisjeve sanitare të instaluara në dhoma me ngrohje rrezatuese në dysheme dhe në muret rrethuese pa izolim termik.
Zbut zhurmën e shkaktuar nga kalimi i ujit midis pajisjeve sanitare, mbulesës dhe murit.

Karakteristikat:

  • Ngarkesa uniforme e shtypjes.
  • Rezistent ndaj kompresimit.
  • E lehtë, fleksibël dhe elastike.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji.
  • Lehtë për t'u trajtuar dhe e lehtë për t'u instaluar.
  • Kimikisht inerte.
  • I papërshkueshëm nga kalbëzimi dhe rezistent ndaj mykut etj.
  • Ekologjikisht neutrale dhe toksikologjikisht inerte.
  • Izolim i shkëlqyer akustik dhe termik.
  • Rezistent ndaj kimikateve që zakonisht gjenden në detergjentë, acetone, acide të holluara dhe ujë të kripur.

ID - B2003P

KODI:

KODI:20558

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!