Set tualeti Acanto

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 7

Geberit

WC sospezo Acanto rimfree (20380)

Bide sospezo Acanto rimfree (20386)

Kapak soft close (20391)

Set tualet i varur ne mur

 Ofron dizajn dhe funksionalitet.

• Është e lehtë për t'u pastruar.

• Ndenjësja e tualetit me mbydhje te heshtur.

• Shpëlahet me 4.5 litra ujë

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Tualeti i varur në mur është i kompletuar me një kapak termorregullues Soft Close, me mentesha me një pajisje me rënie graduale të ngadaltë, me një dizajn të rafinuar. Falë materialit të fortë me të cilin është bërë, është shumë i fortë, rezistent ndaj thyerjeve dhe gërvishtjeve, duke lejuar pastrim të shpejtë dhe të lehtë. 

KODI:

KODI:20380

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!