Set tualeti sospezo MEG11 e zeze

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Galassia

WC sospezo MEG11 e zeze

Bide sospezo MEG11 e zeze

Kapak soft close

Komoditet dhe dizajn për pajisjet sanitare të koleksionit MEG11 nga GALASSIA.

Pajisjet higjienike janë prej qeramike në ngjyrë të zezë me shkëlqim.

Zgjedhja e pajisjeve sanitare të varur në mur plotëson ndjeshmërinë bashkëkohore për sa i përket higjienës dhe komoditetit, duke e bërë më të lehtë pastrimin e përditshëm.

Tualeti dhe bideja me përmasa 55 x 35 cm, me lartesi 42 cm prezantohen si aksesorë arredimi për banjën moderne.

Tualeti i varur në mur është i kompletuar me një kapak termorregullues Soft Close, me mentesha me një pajisje me rënie graduale të ngadaltë, me një dizajn të rafinuar. Falë materialit të fortë me të cilin është bërë, është shumë i fortë, rezistent ndaj thyerjeve dhe gërvishtjeve, duke lejuar pastrim të shpejtë dhe të lehtë. 

KODI:

KODI:12457

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!