Set tualeti sospezo SA.02

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Galassia

WC sospezo SA.02

Bide sospezo SA.02

Kapak soft close

Ceramica Galassia krijoi linjën SA.02.

Linja katrore dhe të pastra për lavamanët dhe pajisjet sanitare që arredojnë tualetin në mënyrë elegante dhe harmonike.

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Përmasat: 52 x 38 cm

KODI:

KODI:12460

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!