Shkembyes nxehtesie Small T1

Varem

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Varem

Shkembyes nxehtesie

Small T1

PLATEVAREM, këmbyes nxehtësie me pllaka për ngrohjen ose ftohjen e menjëhershme të një lëngu me një lëng mbartës të veçantë

Aplikimet e shkëmbyesve të nxehtësisë:

  • Ngrohje dhe ujë të ngrohtë
  • Ngrohje qendrore
  • Ngrohja e pishinës Ftohje
  • Këmbyesit e nxehtësisë PLATEVAREM përbëhen nga pllaka të valëzuara të ndara me guarnicione dhe të ngulitura midis dy kornizave.

KODI:

KODI:13851

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!