Shkëmbyes nxehtësie

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Elbi

Shkëmbyes nxehtësie

Shkëmbyesit e nxehtësisë me brazion të serisë SSB përdoren për ndarjen dhe rikuperimin e sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes.

Lidhja e pllakave të çelikut të pandryshkshëm me konformacion të veçantë dhe procesi i saktë i ngjitjes e bëjnë produktin shumë të besueshëm dhe performues për shkëmbimin e nxehtësisë dhe për reduktimin e rënies së presionit.
Produkti karakterizohet nga rezistenca e tij e lartë ndaj presioneve dhe temperaturave të larta; profilizimi i veçantë i pllakave me "kënd të hapur" lejon një vetëpastrim të shkëmbyesit, duke reduktuar mirëmbajtjen e zakonshme të tij.
Shkëmbyesit e serisë SSB mund të kombinohen me çdo lloj gjeneruesi të nxehtësisë.

Përparësitë;

 • Dimensione të vogla dhe kosto të ulëta

 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit
 • Efikasitet të lartë
 • Shumëllojshmëri të gjerë aplikimi

Karakteristikat:

 • Piastra - Çelik inoks AISI 316L

  KODI:

  KODI:28240

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!