Sobe me pelet Round ZR

Centrometal

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Ngjyra

Centrometal

Sobe me pellet Round ZR

Stufat me pelet Centropelet ZR janë soba me pjekje me pelet me dru me ajër të nxehtë me xham të rrumbullakosur që ngrohin dhomën me ajër të nxehtë duke përdorur një ventilator të ndërtuar në sobë. Ato janë prej çeliku me dizajn modern dhe efikasitet të lartë.

CentroPelet ka mundësinë e kanalizimit të shpërndarjes së ajrit të nxehtë në dhoma afër.

  • Sobë me pelet për ngrohjen e ajrit të nxehtë duke fryrë ajër të nxehtë në hapësirë.
  • Është në dispozicion në tre ngjyra: e bardhë, gri, e kuqe
  • Stufa furnizohet me fishekë druri duke përdorur një transportues me vidë, dhe fishekët ndizen nga një ngrohës elektrik.
  • Stufa mund të ndizet/fiket automatikisht.
  • Funksioni i funksionimit ekonomik lejon reduktimin automatik të prodhimit kur dhoma e temperaturës po i afrohet standardit.
  • Për më tepër, mund të porosisni një modul Wi-Fi i cili mundëson monitorimin e temperaturës dhe kontrollin e funksionimit të sobës nga një aplikacion celular.
  • Rezervuari i integruar i peletit.

KODI:

KODI:15812

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!