Tape FlowFit

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Tape FlowFit

Qëllimet e aplikimit

  • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
  • Për ndërprerjen e përhershme të skajeve të tubave
Të dhënat teknike
  • Materiali i produktit Bronz silikoni pa plumb (CuZn21Si3P)
Karakteristikat
  • Unazë O e bërë nga EPDM
  • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent

KODI:

KODI:31634

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!