Tape radiatori

Fixeco

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Fixeco

Tape radiatori

Permasat - 1/2"

Materiali: bronzi.

Përfundimi: Krom me kapak të bardhë dhe  unazë O EPDM.

ID - TAON12

KODI:

KODI:21586

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!