Termostat muri i programueshem per multisplit deri 13 njesi

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

HITACHI

Termostat muri i programueshem per multisplit deri 13 njesi

Kontrolluesi i murit SPX-WKT3 ofron një kohëmatës 7-ditor plotësisht të programueshëm, në mënyrë që njësitë të mund të ndizen dhe fiken automatikisht për të kursyer energji kur dhomat janë të pabanuara.

Karakteristika të tjera përfshijnë:

  • Ndiqni konsumin e energjisë
  • Modaliteti Eko
  • Shpejtësia e ventilimit
  • Modaliteti i gjumit
  • Mënyra e fuqishme

SPX-WKT3 - Termostat muri i programueshem per multisplit deri 13 njesi

SPX-WKT4 - Termostat muri i programueshem per kondicioner (muror/dysheme/kasete/kanalor)

KODI:

KODI:24236

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!