Termostat muri per kondicioner Primary

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

HITACHI

Termostat muri per kondicioner Primary

Një ekran elegant me prekje, i kombinuar me një dizajn minimalist, lejon që ky kontrollues të përzihet mirë në shumicën e ambienteve të brendshme.

Të gjitha operacionet kryhen nga një ekran LCD, duke dhënë një pamje të hijshme dhe futuriste.

ID - HCWA21NEWH

KODI:

KODI:25252

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!