Kondicioner Climate2000

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

KODI:

KODI:30528

Cmimi:

Çmimi i rregullt 62,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 62,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
  • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē
Bosch
Kondicioner Climate2000
  • Relaksohuni me qetësi të plotë: kondicioneri Climate 2000 është aq i matur dhe i heshtur sa do të ndiheni sikur nuk e keni
  • Filtri me densitet të lartë dhe filtri i katalizatorit të ftohtë përmirësojnë cilësinë e ajrit në shtëpi duke hequr pluhurin dhe papastërtitë.
  • Falë funksioneve të ndryshme të disponueshme, mund të keni rehati maksimale në çdo kohë, si në ftohje ashtu edhe në ngrohje.
  • Climate 2000 funksionon me efikasitet të lartë dhe përdor vetëm energjinë e nevojshme për të reduktuar mbetjet.
  • Klasa e efikasitetit A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje
  • Miqësore ndaj mjedisit sepse përdor ftohës ekologjik R32
  • Funksioni i heqjes së lagështirës siguron rehati maksimale në ditët më të lagështa.
  • Funksioni i ajrosjes indirekte siguron një rrjedhje uniforme të ajrit për mirëqenie maksimale.
  • Me modalitetin "Follow Me", kondicioneri rregullon temperaturën në bazë të vendit ku ndodheni në dhomë, falë sensorit të temperaturës në telekomandë.
Modeli Climate2000 26E Climate2000 35E Climate2000 53E Climate2000 70E
Fuqia 9000 Btu 12000 Btu 18000 Btu 24000 Btu
Niveli i fuqisë së zërit, brenda, ftohja 55dB 55dB 56dB 60dB
Niveli i fuqisë së zërit, jashtë, ftohje 63dB 63dB 64dB 67dB
Ngarkesa teorike e ftohjes 2.8 kW 3.6 kW 5.2 kW 7.0 kW
Klasa e efikasitetit të energjisë, ftohje A++ A++ A++ A++
Klasa mesatare e efikasitetit të energjisë për ngrohjen klimatike A+ A+ A+ A+
Ngarkesa teorike mesatare e ngrohjes klimatike 2.6 kW 2.7 kW 4.1 kW 4.8 kW
Rrjedha nominale e ajrit (të brendshme) 466 m³/h 540 m³/h 840 m³/h 980 m³/h
Rrjedha nominale e ajrit (jashtë) 1750 m³/h 1800 m³/h 2100 m³/h 3500 m³/h
Njësia e jashtme
Gjatësia 720 mm 720 mm 805 mm 890 mm
Lartësia 495 mm 495 mm 554 mm 673 mm
Thellesi 270 mm 270 mm 330 mm 342 mm
Temperatura maksimale e funksionimit, ftohjes 50°C 50°C 50°C 50°C
Temperatura minimale e funksionimit, ftohja -15°C -15°C -15°C -15°C
Temperatura maksimale e funksionimit, ngrohje 24°C 24°C 24°C 24°C
Temperatura minimale e punës, ngrohje -15°C -15°C -15°C -15°C
Njësia e brendshme
Gjatësia 805 mm 805 mm 957 mm 1040 mm
Lartësia 285 mm 285 mm 302 mm 327 mm
Thellesi 194 mm 194 mm 213 mm 220mm
Temperatura maksimale e funksionimit, ftohjes 32°C 32°C 32°C 32°C
Temperatura minimale e funksionimit, ftohja 16°C 16°C 16°C 16°C
Temperatura maksimale e funksionimit, ngrohje 30°C 30°C 30°C 30°C
Temperatura minimale e punës, ngrohje 0°C 0°C 0°C 0°C
Fuqia e dobishme ftohëse 2.8 kW 3.6 kW 5.2 kW 7 kW
Fuqia termike 2,93 kW 3.8 kW 5.6 kW 7.3 kW
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!