Ti adaptor FlowFit per MasterFix

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Ti adaptor FlowFit per MasterFix

Qëllimet e aplikimit

  • Për lidhje pa vegla me elementët, pllakat e montimit dhe lidhjet me fileto mashkullore MF 1/2”
  • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve

Të dhënat teknike

  • Materiali i produktit PPSU

Karakteristikat

  • Unazë O e bërë nga EPDM
  • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent

Të dhënat teknike

  • Materiali i produktit PPSU

KODI:

KODI:31815

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!