Ti me elektrofuzion

Unidelta

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Unidelta

Ti me elektrofuzion

PE100 PN16

Përparësitë:

  • Sistemi i kompletuar
  • E besueshme dhe e qëndrueshme
  • Ideale për tubacione uji dhe gazi

KODI:

KODI:31390

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!