Ti PE-HD 88.5°

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Ti PE-HD 88.5°

Tubat e shkarkimit Geberit HDPE janë të përshtatshëm për një sërë aplikimesh në kullimin e ndërtesave, kullimin e çatisë, në industri, në objekte tregtare ose laboratorike, për vendosje në tokë, në beton ose në ndërtimin e urave.

Rezistent ndaj rreth 95% të të gjitha alkaleve standarde, acideve dhe kimikateve.

Tubat dhe pajisjet i rezistojnë goditjeve, rënieve, goditjeve ose presionit afatshkurtër pa thyerje ose deformime të përhershme

Aplikimet:

  • Kullimi i ndërtesës
  • Sistemi konvencional i kullimit të çatisë
  • Sistemi sifonik i kullimit të çatisë
  • Sistemi i kullimit të tokës
  • Industri

Geberit HDPE është i përshtatshëm për futje në beton.

KODI:

KODI:09318

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!