Ti reduktuese FlowFit

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Ti reduktuese FlowFit

Geberit FlowFit është një sistem furnizimi i përbërë nga tuba dhe pajisje, të cilat janë të lidhura përgjithmonë tuba rezistent me anë të shtypjes anësore.

Tubat e sistemit janë tuba me shumë shtresa të bëra prej plastike dhe alumini (tubi i sistemit Geberit ML) ose tuba polibuteni (tubi i sistemit Geberit PB).

Tubat janë të lidhur me pajisje plastike. Metal pajisje përdoren për t'u lidhur me lidhje të ndryshme

Materiali kryesor është PPSU (polifenileni sulfon).

 • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
 • Pasqyrë e aplikacionit – Geberit FlowFit → f. 175

Të dhënat teknike

 • Materiali i produktit PPSU

Karakteristikat

 • Shtypja e treguesit
 • Rrjedh nëse nuk shtypet
 • Unazë O e bërë nga EPDM
 • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent

  KODI:

  KODI:31578

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!