Tub bakri i drejte ICE

LeedsPipe

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Permasat

LeedsPipe

Tub bakri i drejte ICE

Tubat e drejtë të bakrit përdoren për industrinë e ajrit të kondicionuar dhe ftohjes, industrinë elektrike dhe për qëllime sanitare.

Tub bakri 99,9% Cu-Dhp (EN 12735-1) skajet e mbyllura dhe të dehumiifikuara.

KODI:

KODI:29400

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!