Tub bakri i drejte ICE

Silmet

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Silmet

Tub bakri i drejte ICE

ICE, zgjedhja optimale për sistemet e ftohjes dhe ajrit të kondicionuar.
Prodhuar sipas teknologjive më moderne në treg sot në mbarë botën, në përputhje me standardin evropian EN 12735-1, rezultati i studimeve dhe teste shkencore që garantojnë përputhshmëri maksimale me lëngjet ftohës të gjeneratës së fundit në treg.

EN 12735/1
Bakri dhe lidhjet e bakrit - Tuba bakri të rrumbullakët pa tela për klimatizimi dhe ftohja - Tuba për sistemet e tubacioneve

  • Totali i karbonit - C ≤ 0,20 mg/dm², më i ulët se ai i kërkuar nga standardi EN 12735-1
  • Sipërfaqja e brendshme - e lëmuar
  • Shenja në tub¹ - SILMET EN 12735-1 Cu 99,9 Ø tremujori i vitit III² ICE
  • Dimensionet dhe tolerancat¹ - Sipas EN 12735-1
  • Vrazhdësia e sipërfaqes së brendshme - RA - 1/10 mikron
  • Koeficienti i zgjerimit termik linear - 0,00168 mm/m °C
  • Përçueshmëri termike në 20°C - 364 W/m · K

KODI:

KODI:13314

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!