Tub bakri me veshje Condy

LeedsPipe

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

LeedsPipe

Tub bakri me veshje Condy

I përshtatshëm për sisteme klimatizimi, ftohjeje dhe industriale.

Tub bakri Cu-Dhp 99,9% i izoluar me një tub polietileni të zgjeruar, qelizë të mbyllur dhe një fletë të jashtme LDPE.

KODI:

KODI:29396

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!