Tub bakri me veshje Condy

Silmet

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Silmet

Tub bakri me veshje Condy

CONDY, tubi ideal i bakrit për transportin e gazit ftohës.

Furnizohet me kapakë fundorë për të ruajtur notën e lartë pastrimi i sipërfaqes së brendshme kërkohet deri në instalim Opera.

Mbulesa veçanërisht e rafinuar është bërë me polietileni i zgjeruar me qeliza të mbyllura me densitet shumë të ulët, garanton rezistencë të shkëlqyer ndaj difuzionit të avullit ujore me pasojë uljen e formimit të lagështisë në sipërfaqen e jashtme të tubit.

Veshja është pa erë, jo toksike dhe e bërë pa përdorur CFC, sipërfaqja e jashtme e saj është e rrudhur duke dhënë mbrojtja e mëtejshme mekanike, klasifikohet në klasën 1 të rezistencë ndaj zjarrit dhe është i përshtatshëm për përdorim në sisteme me temperatura pune nga -80°C deri +98°C.

  • Densiteti i izolimit: 45 kg/m³
  • Trashësia izoluese: nga 7.5 në 10 mm
  • Temperaturat e punës: -80 °C +98 °C
  • Koeficenti i shpëndarjes së avullit: 5482
  • Përçueshmëria termike: 0,0397 W m¯¹ K¯¹
  • Rezistenca nga zjarri: Klasa 1 (vetë-fikëse)

KODI:

KODI:25892

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!