Tub bakri me veshje Refry

Silmet

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Silmet

Tub bakri me veshje Refry

REFRY, tub bakri ideal për shpërndarjen e lëngjeve ftohës, veçanërisht të përshtatshëm për krijimin e Sisteme FAN-COIL për ngrohje dhe ftohje.

Furnizohet me kapakë fundorë për të ruajtur notën e lartë pastrimi i sipërfaqes së brendshme kërkohet deri në instalim.

Mbulesa veçanërisht e rafinuar është bërë me polietileni i zgjeruar me qeliza të mbyllura me densitet shumë të ulët, garanton rezistencë të shkëlqyer ndaj difuzionit të avullit ujore me pasojë uljen e formimit të lagështisë në sipërfaqen e jashtme të tubit dhe është në përputhje me Ligjin 10/91, ex 373, në lidhje me projektimin, instalimin, funksionimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve termike të ndërtesave qëllime të kontrollit të energjisë.

Veshja është pa erë, jo toksike dhe e bërë pa përdorur CFC, sipërfaqja e jashtme e saj është e rrudhur duke dhënë mbrojtja e mëtejshme mekanike, klasifikohet në klasën 1 të
rezistencë ndaj zjarrit dhe është i përshtatshëm për përdorim në sisteme me temperatura pune nga -30°C deri +95°C.

  • Densiteti i izolimit: 45 kg/m³
  • Trashësia izoluese: nga 8 deri në 15 mm
  • Temperaturat e punës: -30 °C +95 °C
  • Koeficenti i Shpërndarjes së avullit: 5482
  • Përçueshmëria termike: 0,0397 W m¯¹ K¯¹
  • Rezistenca nga zjarri: Klasa 1 (vetë-fikëse)

KODI:

KODI:08619

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!