Tub bakri me veshje System gas

Silmet

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Silmet

Tub bakri me veshje System gas

System gas tub bakri Cu DHP 99.9% - EN 1057, izoluar me mbështjellës polietileni të zgjeruar me qeliza të mbyllura, prodhuar me makineri moderne dhe shprehimisht ndërtesë për ndërtimin e sistemeve të transportit të gazit ndërtesat e banimit dhe siç përcaktohet nga Standardi UNI 7129 për tubacionet e fshehura.

Dhoma e brendshme e ajrit, e vendosur midis tubit të bakrit dhe vetë veshja, lejon që gazi të largohet nga ndërtesa në prani të ndonjë rrjedhjeje nga sistemi i furnizimit.

Silmet SYSTEM GAS duket të jetë zgjidhja optimale për ndërtimin i sistemeve për transportin e gazit.

KODI:

KODI:05954

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!