Tub bakri Pluvio

Silmet

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Silmet

Tub bakri Pluvio

Permasat - Ø120 x 6mm

Bakri është metali ideal për t'u përdorur për ulluqet dhe derdhjet për shkak të cilësive të tij: rezistencë ndaj rrezeve UV, temperaturave të larta, shiut, lagështirës dhe borës.

Për më tepër, është i ndezshëm, nuk lëshon tym të dëmshëm dhe është veçanërisht i lehtë për t'u përkulur dhe zbatuar.

KODI:

KODI:14937

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!