Tub celiku

Arvedi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Arvedi

Tub celiku

Këta tuba identifikohen me markën tregtare “Arvedi LC” dhe përftohen me një proces rrotullimi të nxehtë në përputhje me standardin EN 10255.

Kushtet teknike të produktit tashmë janë në përputhje me standardet e ardhshme të kërkuara nga normat evropiane për ndërtimin e produkteve (Direktiva CPD 89/106/CE)

KODI:

KODI:16149

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!