Tub HTEM PP

Huliot

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Huliot

Tub HTEM PP

Sistemi i Ujërave të Zeza nga polipropileni me shtytje

Sistemi i tubacioneve HT PRO™ është veçanërisht i përshtatshëm për mbetjet dhe kullimin brenda ndërtesës.

Tuba me tre shtresa të bëra nga polipropileni kopolimer pa halogjen dhe pa kadmium, me kualifikim të trashësisë së murit S16.

Të gjitha lidhjet janë formuar me priza shtytëse dhe vula elastomeri.

KODI:

KODI:09538

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!