Tub i valezuar

FER

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Permasat

FER

Tub i valezuar

Tubat për drenazhim montohen rreth objekteve, fushave sportive dhe vendeve të ndryshme. Këta tuba kanë për qëllim largimin e lagështisë nga objekti dhe vendet e caktuara.

Karakteristikat kryesore të këtyre tubave janë:

  • Rezistenca kimike
  • Jetëgjatësia
  • Rezistenca ndaj gërryerjeve
  • Qëndrueshmëria fizike
  • Montimi i thjeshtë
  • Transporti i lehtë

KODI:

KODI:21417

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!