Tub multistrato

Unico

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Unico

Tub multistrato

  • 100% i papërshkueshëm nga oksigjeni dhe avujt e ujit.
  • Koeficienti i ulët i zgjerimit linear.
  • Rezistencë e fortë ndaj korrozionit dhe agresioneve kimike dhe elektrokimike.
  • Izolimi i zërit i ngjashëm me atë të tubave plastikë.
  • Rezistencë ndaj presioneve dhe temperaturave të larta.
  • Sipërfaqe të lëmuara, pa ndotje.
  • E lehtë si një tub plastik.
  • Lëshueshmëria më e lartë se çdo lloj tubi, edhe në temperatura të ulëta.

KODI:

KODI:04861

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!