Tub multistrato gazi multigas

Unico

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Unico

Tub multistrato gazi multigas

Tubi me shumë shtresa Hidronix MULTIGAS përbëhet nga një shtresë e brendshme dhe e jashtme në polietileni PEX-B me lidhje tërthore, të lidhura nga dy shtresa lidhëse (rrëshirë ngjitëse) në një shtresë të ndërmjetme në aliazh alumini të salduar gjatësor me prapanicë (metoda TIG).

Shtresa e jashtme e verdhë në PEX-B mbron në mënyrë mekanike, elektrike dhe kimike shtresën e aluminit, duke e parandaluar atë nga gërvishtjet,
agresionet elektrokimike nga materiale të tilla si çimento, uji dhe substanca të tjera dhe vepron si një pengesë ndaj rrezeve UV.

Shtresa e brendshme në PE-Xb me një sipërfaqe jashtëzakonisht të lëmuar në kontakt me gazin redukton ndjeshëm rëniet e presionit.

Shtresa metalike në aliazh alumini parandalon kalimin e oksigjenit, rrit rezistencën ndaj presionit të brendshëm dhe redukton ndjeshëm zgjerimin linear.

Tubi me shumë shtresa MULTIGAS i prodhuar nga Hidronix është i disponueshëm në rrotulla dhe shufra, në përmasat e zhveshura 16/20/26 mm dhe në përmasat 16/20 mm, të izoluar me një dhomë ajri polietileni me rezistencë të lartë.

  • 100% i papërshkueshëm nga oksigjeni dhe avujt e ujit.
  • Koeficienti i ulët i zgjerimit linear.
  • Rezistencë e fortë ndaj korrozionit dhe agresioneve kimike dhe elektrokimike.
  • Izolimi i zërit i ngjashëm me atë të tubave plastikë.
  • Rezistencë ndaj presioneve dhe temperaturave të larta.
  • Sipërfaqe të lëmuara, pa ndotje.
  • E lehtë si një tub plastik.
  • Lëshueshmëria më e lartë se çdo lloj tubi, edhe në temperatura të ulëta.

KODI:

KODI:04925

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!