Tub PVC

Pestan

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Pestan

KG (PVC) Tub SDR 51

Tuba Pestan PVC për sistemet e kanalizimit të rrugëve, së bashku me lidhësit e duhur, janë të destinuara për largimin e të gjitha llojeve të ujërave të zeza në sistemet e inxhinierisë civile.

Montohen shumë lehtë dhe lidhen me njëri-tjetrin me elementë lidhës, me unaza gome që sigurojnë mbylljen e plotë të bashkimit.

Ky lloj tubi është bërë nga material shumë i lehtë, kështu që transporti dhe trajtimi i këtyre tubave është shumë i thjeshtë dhe i lehtë.

Tubat Pestan PVC për sistemet e kanalizimit të rrugëve janë bërë si tuba me tre shtresa (EN 13476) dhe kompakt (EN 1401).

  • Masa specifike 0,9 ÷ 1,0 gr/cm3
  • Forca në thyerje 50-60 MPa
  • Temperatura e shkrirjes min 79°C
  • Përçueshmëria termike 0,54 KJ/mh/°C
  • Koeficienti linear i zgjerimit termik 0,08 mm/m/°C
  • Thithja e ujit 4 mg/cm2

Rezistenca kimike e materialit

Tubat e kanalizimeve PVC Pestan janë rezistente ndaj ujit të kripur, alkoolit, acideve, alkaleve, sulfateve, gazeve agresive dhe të gjitha llojeve të detergjenteve.

KODI:

KODI:04506

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!