Tub Silent - PP 2 gota

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Geberit

Tub Silent - PP 2 gota

Sistemi i kullimit Geberit Silent-PP është ideal për instalimin e shpejtë, ekonomik dhe të optimizuar për zërin e sistemeve të kullimit.

Aplikimet:

  • Kullimi i ndërtesës
  • Sistemi konvencional i kullimit të çatisë (me kthetra mbajtëse)
  • Fshesë me korrent qendror

Përfitimet e sistemit të kullimit Geberit Silent-PP

  • Sistem kullimi i gjithanshëm për instalime ekonomike
  • Dimensionet nga DN 32 në DN 160
  • Asortiment i gjerë i pajisjeve Geberit dhe pajisjeve speciale

Geberit Silent-PP - Duke vazhduar qetësisht duke qenë super efikas

KODI:

KODI:09888

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!