Tub Silent-Pro

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Tub Silent-Pro

GEBERIT SILENT-PRO - Qëndroni të qetë me sistemin e kullimit me izolim të lartë të zhurmës.

Një profesionist sanitar do të thoshte se një sistem ideal përmbush të gjitha rregulloret përkatëse të mbrojtjes nga zjarri dhe udhëzimet për izolimin e zërit, ndërsa është gjithashtu i menduar mirë deri në detajet e fundit për sa i përket teknologjisë së instalimit.

Geberit Silent-Pro i përmbush këto pritshmëri të larta.

Izolimi i jashtëzakonshëm i zërit arrihet nga pesha e lartë e natyrshme e materialit të produktit, trashësia e rritur e mureve në zonat e goditjes në pajisje si dhe një shkëputje e qëndrueshme nga struktura e ndërtesës. Nivelet e zërit u konstatuan dhe respektimi i vlerave strikte kufitare u konfirmua në mbi 50 situata ndërtimi realiste në bashkëpunim me Institutin Fraunhofer.

KODI:

KODI:16714

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!