Tub xingato

Arvedi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Arvedi

Tub xingato

Këta tuba identifikohen me markën tregtare “Arvedi LC”
dhe përftohen me një proces rrotullimi të nxehtë në përputhje
me standardin EN 10255.

Kushtet teknike të produktit tashmë janë në përputhje
me standardet e ardhshme të kërkuara nga normat evropiane
për ndërtimin e produkteve (Direktiva CPD 89/106/CE)

KODI:

KODI:05172

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!