Upa metalike me menge

ASC

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

ASC

Upa metalike me menge

  • Materiali: Çeliku
  • Përdorimi: Është i përshtatshëm për montim me anë të bulonit normal të përdorur në montimin e ngarkesave mesatare dhe të rënda në beton.

KODI:

KODI:29863

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!