Upa + Vida

Fixeco

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Fixeco

Upa + Vida

  • Materialet: najloni poliamid gri PA6, vidë e kartonit të chip.
  • Vidë çimento chipboard.

Mund të përdoret në fije druri, metrike dhe chipboard.

Zgjerim i diferencuar në lidhje me llojin e mbështetjes.

Çift rrotullues i ulët vidhosje.

KODI:

KODI:20587

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!