Valvol devijuese 3-rrugeshe me koke motorike me dy pika

Barberi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Barberi

Valvol devijuese 3-rrugeshe me koke motorike me dy pika 230V Kv

Valvulat rrotulluese devijuese V55 (ndezur/fikur) janë pajisje që lejojnë kontrollin e mediumit termik që vjen nga dy burime nxehtësie ose u jepet dy përdoruesve. Valvula funksionon përmes një rrotullimi të obturatorit nga 0° në 90°. Obturatori rrotullues vendos në komunikim portën e përbashkët (AB) me dy portat e tjera (A, B). Valvula mund të përdoret për të furnizuar dy lloje përdoruesish (1 hyrje në AB, 2 dalje në A dhe B, d.m.th. sistemi i ngrohjes dhe depozitimi i ujit të brendshëm) ose për të kontrolluar dy gjeneratorë të ndryshëm (2 hyrje në A dhe B, 1 dalje në AB ). Valvulat janë të pajisura me aktivizues 2 pikash me kohë të shpejtë funksionimi (22 s) dhe kontakt dalje në tension.

  • Gama e temperaturës së punës (pikat): -20 (shih lëngjet e përshtatshme)–130 °C
  • Gama e temperaturës së punës: 0 (pa ngrica)–110 °C
  • Presioni maksimal i punës: 10 bar
  • Çift rrotullimi i obturatorit: 6 N·m
  • Këndi i rrotullimit: 90°
  • Rrjedhje: <0,1%
  • Lëngjet e përshtatshme: ujë për sisteme termike, solucione glikoli (maksimumi 50%)
  • Lidhjet me fileto: femër EN 10226-1

KODI:

KODI:30381

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!