Valvol Europa

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Itap

K/valvol "Europa"

I përshtatshëm për shërbimet e ujit të brendshëm, ngrohje, impiante të ajrit të kondicionuar dhe sistemet e ajrit të kompresuar.
Ato mund të instalohen në çdo pozicion: vertikal, horizontal, i zhdrejtë.

  • Trupi në tunxh.
  • Pllakë në çelik inox.
  • Rondele në NBR.
  • Pranvera: çelik inox.
  • Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 100°C.
  • Fijet: ISO 228 (ekuivalente me DIN EN ISO 228 dhe BS EN ISO 228).
  • E disponueshme edhe me fije NPT në përmasat nga 1/2” deri në 4”.
  • ACS miratuar në madhësi nga 3/8″ në 2″.

KODI:

KODI:110

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!