Valvol flutur gize Wafer

Brandoni

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Brandoni

Valvol flutur gize Wafer

Valvulat mbyllëse të fluturës së vaferës në Serinë J9 janë të pajisura me një disk të përqendruar dhe trup të tipit vafer, dhe janë prej hekuri duktil ose çelik inox, të prodhuara në përputhje me normat e rrepta të produktit dhe në përputhje me EN ISO 9001.

Këto valvola janë të përshtatshme për ngrohje dhe kondicionim (HVAC), trajtimin e ujit dhe shpërndarjen e ujit, aplikime industriale, qëllime bujqësore për ajër të kompresuar, gaz, vajra dhe hidrokarbure.

Aksesorët Aktivizues: (Opsione)

  • Shtesë për lidhjen e sistemit kryesor të ujit
  • Treguesi i pozicionit dhe bllokimi për kutinë e marsheve
  • Mikro-çelës për kutinë e marsheve
  • Kompleti: mikroçelësat për treguesin e pozicionit ON/OFF
  • Aktivizuesit pneumatikë me veprim të dyfishtë dhe me një veprim
  • Sipas kërkesës: mikroçelës, tregues pozicioni
  • Aktivizuesit elektrikë
  • Kuti ingranazhesh
  • Kontrolli i drejtuar nga zinxhiri

KODI:

KODI:24659

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!