Valvol mishelimi termostatike solare

Barberi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Barberi

Valvol mishelimi termostatike solare

Valvulat përzierëse termostatike Barberi T-Sunny janë pajisje me ujë të përzier që vjen nga porti qendror dhe përdoren për të rregulluar temperaturën e ujit. Ato zakonisht përdoren në sistemet e ujit të brendshëm ose në sistemet e ngrohjes të shërbyera nga një sistem diellor termik përmes qarkullimit të detyruar ose natyror. Funksioni i tyre është të mbajnë konstante temperaturën e ujit të përzier që dërgohet tek përdoruesit edhe nëse temperaturat ose presionet e hyrjes së ujit të nxehtë dhe të ftohtë ndryshojnë. 

  • Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C
  • Temperatura maksimale e punës: 110 °C
  • Saktësia: ±2 °C
  • Kushtet e punës referencë: T nxehtë = 70 °C; T ftohtë = 15 °C; presioni i nxehtë dhe i ftohtë = 3 bar
  • Presioni maksimal statik (strukturor): 10 bar
  • Presioni maksimal i punës: 5 bar
  • Humbja maksimale e mundshme e kokës: 2 bar
  • Koeficienti i rrjedhjes: art. P04 = Kv 1,8; art. P05 = Kv 2,3
  • Lidhjet me fileto: ISO 228-1
  • Lëngjet e përshtatshme: ujë për sisteme termike, solucione glikoli (maksimumi 30%), ujë shtëpiak

KODI:

KODI:30374

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!