Valvol Roma

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Itap

Valvol Roma

I përshtatshëm për shërbimet e ujit të brendshëm, ngrohje, impiante të ajrit të kondicionuar dhe sistemet e ajrit të kompresuar.
Ato mund të instalohen në çdo pozicion: vertikal, horizontal, i zhdrejtë.

  • Trupi në tunxh.
  • Pllakë në çelik inox
  • Rondele në Viton®.
  • Temperatura minimale e punës: -20°C.
  • Temperatura maksimale e punës: 100°C me ujë ;150°C me hidrokarbure të lëngshme ose ajër të kompresuar.
  • Fijet: ISO 228 (ekuivalente me DIN EN ISO 228 dhe BS EN ISO 228).

KODI:

KODI:03767

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!